VRD Dankon – vaš partner pri avtomatizaciji

Aug - 16 2021 | By

VRD Dankon je slovensko podjetje, ki je specializirano za avtomatizacijo v industriji. Delujejo namreč na prav vseh področjih, ki so pomembna za implementacijo avtomatizacije, pa naj si gre za strokovno svetovanje, dobavo krmilnikov in druge opreme ali tečaje za učenje PLC programiranja. Če se zanimate za avtomatizacijo, so torej pravi naslov za vas, saj vam bodo znali s svojim strokovnim znanjem, profesionalnim pristopom in izkušnjami zagotovo pomagati.

Avtomatizacija v industriji

VRD Dankon poskrbi za vse, kar potrebujete za to, da avtomatizirate svojo industrijo oziroma proizvodnjo. Če ne veste, kje začeti, se obrnite na njih. Prav tako vam lahko pomagajo pri odgovorih na vprašanje, ali bi se v vašem podjetju avtomatizacija splačala in koliko bi vas stala. Svetujejo vam lahko tudi pri izbiri potrebne opreme oziroma vam slednjo predstavijo in pojasnijo, kaj vse bi potrebovali za avtomatizacijo določenega procesa. Po potrebi pa lahko s svojimi izobraževanji vas ali vaše zaposlene učinkovito usposobijo za uporabo opreme za avtomatizacijo oziroma krmilnikov, pri čemer na tečajih ne podajajo le teoretičnega, ampak predvsem veliko praktičnega znanja.

Strokovno svetovanje pri avtomatizaciji

Avtomatizacija mora biti strokovno načrtovana in premišljeno uvedena v proizvodni ali drug proces, saj bo le tako uspešna ter boste z njo dosegli optimalno izvedbo vseh procesov in boljši nadzor nad njimi. Če želite do potankosti izkoristiti prednosti, ki jih prinaša industrijska avtomatizacija, se je o njej nujno čim bolje informirati ter s pomočjo strokovnjaka za to področje ugotoviti, kaj sploh potrebujete oziroma kakšne procese bi bilo v vašem primeru najbolje avtomatizirati.

vrd dankon - siemens industrija

Avtomatizacija je namreč lahko tudi samo delna, odvisno od vaših zahtev in potreb, zagotovo pa je pomembno, da je implementirana tako, da z njo lahko poenostavite svoj proizvodni proces oziroma si olajšate delo, morda tudi zmanjšate stroške ali izboljšate kakovost končnih izdelkov. Prav zaradi tega se vam v primeru, da želite avtomatizirati določen proces ali celotno proizvodnjo, splača obrniti na podjetje VRD Dankon in njihove strokovnjake, s katerimi boste lahko skupaj poskrbeli za učinkovito industrijsko avtomatizacijo.