Udobje dnevne sobe

Feb - 01 2017 | By

Dnevna soba za vsakega od nas predstavlja neko sobo, ki naj bi bila namenjena v glavnem sprostitvi. . Zato je zaželeno, da si dnevno sobo uredimo točno tako, kot je nam najljubše, saj se tam zadržujemo, ko imamo čas, ki ga v večino želimo izkoristit za dober počitek, sproščeno druženje z družino ali s prijatelji, da si v miru pogledamo kako oddajo ali film po televiziji ali pa samo za obdoben počitek na kavču.

Prva stvar, na katero se bi moral vsak ozreti je barva sten oziroma opreme. Če je barva preveč agresivna, nam je na začetku zanimivo, ampak se kmalu naveličamo in noben nima želje svojega prostega časa, namenjenega sprostitvi preživeti v dnevni sobi, ki mu ni všeč. Gledati moramo predvsem tudi na to, da si izberemo dovolj udobno dnevno garnituro, saj naj bi tudi ta ob primerni kakovosti zdržala nekaj let. Podjetje Artidea se ukvarja ravno s tem. Izdelovati dnevne sobe, katere bodo strankam všeč več let in kjer se bodo resnično spočili. Ponudbo dnevnih sob so razdelil na dve različni kategoriji, saj se zavedajo da ima vsak posameznik drugačen okus stila dnevne sobe. Prodajajo vrsto dnevnih sob Minotti, ki že na prvi vtis dajejo občutek modernega stila.

Dnevna soba stila Minotti je najbolj znana po njenem udobju, po izjemno natančnih detajlih, predvsem pa po trpežnosti, ki je pri dnevnih sobah zelo pomembne. Ponujajo tudi že v naprej postavljene primere dnevnih sob, kjer je postavljen vsak del opreme v različnih možnih kombinacijah, med katerimi vsak lahko izbere postavitev, ki mu je najbolj všeč in ki se sklada z njihovimi prostori. Naslednji stil pa je dnevna soba Lema, ki daje občutek tradicionalnosti in nežnosti. Pri teh se vidi povezava ročnega dela in tehnologije. Dizajni temeljijo na udobju in sprostitvi. Celote izgled lepo zaključijo v celoto tudi Lemine klubske mize, ki se resnično lepo ujemajo z izbiro sedežnih garnitur in naslonjačev.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *