Ribi

Nov - 04 2020 | By

Ne razumete ljudi, ki nenehno iščejo razloge za to, da bi situacija bila občutljiva, se je vpletenih veliko čustev? Ne razumete ljudi, kateri se lahko zjokajo že zaradi majhne malenkosti? Morda se nam zdi malenkost, za njih pa velika pomembnost. Verjetno je to nekdo, ki je rojen v nebesnem znamenju ribi. Ribice so običajno nežne, pa vendar tudi lahko zamerljive. Hitro se užalijo in jih hitro prizadene že majhna malenkost. Čeprav morda nehote, saj nismo pričakovali takšnega odziva, ribico prizadenemo in že v naslednjem trenutku pred nami sedi in joka rahločutna oseba. To so pač ribice in pri njih smo še posebej pozorni, sploh, če jih ne želimo prizadeti.
To ne pomeni, da ribice ne znajo biti uporabniške takrat, kadar se čutijo ogrožene. Sicer se želijo izogniti konfliktom in tudi ne sodelujejo v raznih debatah, ki niso v njihov prid, so vsekakor rade tudi v središču pozornosti. Seveda v dobrem smislu. Velikokrat se počutijo ogrožene, čeravno nimajo razloga za to. Ribi horoskopsko znamenje nam nudi sicer vedno podporo in so ribice odlični prijatelji, vedno nam bodo priskočili na pomoč in se trudili, da so ob nas. Pa vendar, morda nam njihova krhkost ravno manjka, da bi ugotovili, da je svet lahko še okrutnejši do nas in, da se enostavno ne pustimo tako hitro zlomiti. Ribice bodo vedno jokale skupaj z nami in nam
vedno namenile svoj čas. Pa vendar nas ne sme presenetiti, če se v določenem trenutku odločijo kar oditi, saj bo za njih nekaj preveč. Ne zato, ker ne bi imele volje se truditi skupaj z nami, ampak, ker jim je resnično preveč. Občutljiva riba bo sicer vedno urejena in tudi njene misli so običajno takšne. Premisli predno izgovori in težko pričakujemo od ribe, da bo le spontana. Običajno imajo načrt za skoraj vse, kar se utegne zgoditi in premišljen vsak korak, katerega bo potrebno prehoditi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *