Prevajanjebesedil.si – od najpogostejših do zelo specifičnih jezikovnih kombinacij

Mar - 13 2020 | By

Prevajanje.net vam ponuja kakovostne in ugodne prevode, ki bodo pripravljeni v zelo kratkem času, saj se za vsako stranko maksimalno potrudijo oziroma se pri svojem delu kar se da držijo rokov. Agencija sodeluje z različnimi prevajalci, ki so strokovni pri svojem delu ter tega vestno in natančno opravljajo. Predvsem pa je delo v agenciji dobro organizirano, zaradi česar bo vaše besedilo prevedeno v najkrajšem možnem času.

Vse, kar morate narediti, je, da jih kontaktirate in naročite prevod. Pri tem povejte prav vse vaše zahteve, pa tudi rok izdelave – torej do kdaj mora biti storitev opravljena. V agenciji Prevajanje.net se bodo potrudili, da boste dobili odličen prevod v dogovorjenem roku in brez zamud. V primeru, da bi potrebovali takšno storitev, jih kontaktirajte in z veseljem vam bodo pomagali. Prav tako se lahko nanje obrnete v primeru potrebe po dolgoročnem sodelovanju, pri čemer vam lahko pri izvedbi svojih storitev ponudijo tudi dodaten popust.

Najpogostejši in manj pogosti jeziki

Omenjena prevajalska agencija je prava izbira tako za tiste, ki potrebujete prevode v jezike ali iz jezikov, kot so na primer angleščina, francoščina, italijanščina, ruščina in nemščina, kot za vse, ki vas zanimajo tudi nekatere redkejše jezikovne kombinacije, za katere je sicer v Sloveniji težje najti dobrega prevajalca.

Med jezike, ki jih pokrivajo, med drugim sodijo tudi švedščina, bolgarščina, litovščina, turščina in beloruščina ter tudi drugi manj pogosti jeziki. Poleg prevodov pa vam ponujajo tudi lekturo, ki poskrbi, da bo besedilo pravopisno ustrezno ter takoj pripravljeno na objavo, s čimer boste prihranili tako pri denarju kot pri času.

Kakšne pa so cene prevodov?

Cena je pri prevodih tudi eden od pomembnih kriterijev – poleg kvalitete končnega izdelka, zanesljivosti, izdelave v roku in drugih dejavnikov. Cene posameznih storitev si lahko ogledate na spletni strani https://prevajanjebesedil.si/cenik/, prav tako pa lahko pošljete povpraševanje, na podlagi katerega vam bodo pripravili ponudbo, ki bo ustrezala vašim zahtevam. Vsekakor pa se bodo potrudili, da pri njih za svoj denar dobite največ.