Prenosna posteljica gre z nami lahko tudi na dopust

Aug - 12 2018 | By

Otroška oprema je lahko izjemno raznovrstna. Nekatera med njimi je nujno potrebna, nekatero pa svojim otrokom kupimo tudi zaradi tega, da je tudi nam bistveno lažje. Pri tem pomembno vlogo igra tudi prenosna posteljica (https://www.bimbo.si/oprema/posteljice), ki jo lahko enostavno prenašamo iz enega prostora v drugega, lahko pa tudi z ene lokacije na drugo. Za slednje na primer velja, ko se odpravimo na dopust.

 Prenosna posteljica naj bo tudi zložljiva

Tovrstno posteljico lahko kupimo v vsaki otroški trgovini, vsekakor pa se nam jo najbolj splača naročiti ter kupiti v priljubljeni spletni otroški trgovini, kjer smo zagotovo že kaj kupili za našega malčka. Na tem mestu lahko na prodajnih policah naletimo na najbolj kakovostne izdelke, ki so tudi cenovno najbolj ugodni. Spletna trgovina se ponaša tudi s številnimi akcijskimi ponudbami in takrat se nam nakup prenosne posteljice še najbolj izplača.

Pri raziskovanju posteljice, ki jo lahko prenašamo, na spletni polici lahko raziščemo vse njene tehnične lastnosti. Pozorni smo tudi na to, da je prenosna posteljica zložljiva. To je namreč izjemno pomembno, če bomo posteljico vzeli s seboj na dopust. Tako jo bomo lahko veliko lažje zložili tudi v prtljažnih našega avtomobila.

Tudi na dopustu naj ima naš malček povsem svoje ležišče

Večina staršev, ko so na dopustu, ima svojega otroka v času počitka, tudi ponoči, kar pri sebi. To pa ni ravno najboljša rešitev, saj bomo kasneje, po dopustu, našega otroka ponovno težko navadili nazaj na spanje na povsem svojem ležišču. Poleg tega pa verjetno ni dovolj udobno niti nam niti našemu otroku. Prenosna posteljica je v tem primeru ena od najboljših rešitev. Tako ima naš malček tudi v času dopusta, na primer na morju, povsem svoje ležišče, ki je lahko tesno pritisnjeno na naše ležišče. Tako bomo še zmeraj v bližini svojega otroka, vendar bo imel vsak od nas povsem svoje ležišče. Posledično se bomo lahko tudi dobro naspali.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.