Moderni kopalniški radiatorji na elektriko

Jul - 29 2019 | By

S čim pa vi ogrevate svojo kopalnico? Različnih možnosti za to imate dandanes na voljo zelo veliko, zato se včasih ni lahko odločiti, katero med njimi izbrati. In nekatere med njimi so tudi zelo sodobnega oziroma modernega videza. Če mislite, da so edina možnost dolgočasni kaloriferji in različni grelci, ki bolj pokvarijo videz prostora, kot da bi ga polepšali, to nikakor ne drži – na razpolago so vam namreč tudi zelo moderni in odlično oblikovani kopalniški radiatorji, s katerimi lahko ogrevate prostor na elektriko ter z njimi hkrati še prihranite, saj so izjemno varčni!

Izberite Glamox!

Skandinavska znamka, ki poskrbi za ogrevanje vseh prostorov z elektriko, za vaše udobje in za lep dizajn – to je Glamox, ime, ki si ga velja zapomniti, saj so njihovi kopalniški radiatorji vsekakor dobra izbira za prav vsakogar. Primerni so za vse prostore, od zasebnih hiš in stanovanj do poslovnih in pisarniških prostorov in tako dalje, saj imajo na voljo zelo raznolik nabor modelov. Z njimi enostavno ne morete zgrešiti, saj so odlična rešitev za ogrevanje, pomembno je le, da poiščete pravi model za svoje potrebe, saj se ti razlikujejo tako glede na moč gretja, ki jo nudijo, kot glede na ostale lastnosti.

Vsi modeli so ne le praktični in učinkoviti ter vam omogočajo hitro ogrevanje prostora s čim manjšo porabo energije, temveč jih odlikuje tudi prvovrsten dizajn. Nekateri modeli so prejeli tudi oblikovalske nagrade, kar je še en dokaz, da sledijo trendom, čeravno gre za brezčasne, minimalistične oblike, ki se jih nikoli ne boste naveličali in ki se lepo kombinirajo z vso ostalo opremo in dodatki. Tako lahko med različnimi modeli vsakdo poišče kakšnega primernega zase.

Številni različni modeli, oblike in barve

Na voljo so vam v številnih oblikah in tudi različnih barvah. Če ste do sedaj mislili, da mora biti vaš grelnik nujno bele barve, to nikakor ne drži – lahko izberete tudi kakšno bolj drzno barvo, recimo rdečo in tako z njim popestrite vašo kopalnico. Zakaj pa ne? Glede na to, da so Glamoxovi grelci tako lepo oblikovani, jih res ni treba skrivati v kakšen kot, ampak jih lahko postavite na vidno mesto, saj bodo prostor popestrili in polepšali. Če torej iščete rešitev za ogrevanje, je to vsekakor ena od odličnih možnosti, s katero boste zagotovo zadovoljni!