S kamini Ruegg do bolj prijetnega vzdušja v prostoru

Feb - 15 2018 | By

 Vse več stanovanj oziroma hiš je opremljenih s posebnimi sistemi, ki ne omogočajo samo večje toplote v prostorih, ampak tudi posebno vzdušje, ki je prijetno domače. Med njimi imajo tako vlogo tudi vgradni kamini Ruegg. Tovrstni proizvajalec je znan po tem, da še posebno pozornost namenja lesu in dokler bo ta ostajal, mu bo podjetje Ruegg pozornost namenjalo. Podjetje pa je vsekakor najbolj poznano po izjemno modernih kaminih. Prav vsak njihov izdelek predstavlja vrhunski dizajn, ki je plod sodobne tehnologije, ki ji podjetje vsekakor sledi.

Za izdelavo ter montažo je potrebno izdelati načrt

Vgradni kamini Ruegg so res edinstveni in narejeni po zadnjih standardih, s katerimi se ponaša sodobna tehnologija. Ko se odločimo, da bo tudi v našem domu stal oziroma da bo tudi v našem domu vgrajen kamin te vrste, potem je vsekakor najprej pomembno, da se skupaj s podjetjem, ki bo kamin za nas zasnovalo, izdelalo in po vsej verjetnosti tudi zmontiralo, usedemo skupaj ter naredimo načrt. Pri slednjem so pomembne predvsem lastnosti kamina, kamor prištevamo dimenzije, torej višino, širino ter dolžino, pomembna je tudi termična moč, teža, izkoristek ter premer dimne tuljave vgradnega kamina.

Vgradni kamini Ruegg ter posamezni koraki pri montaži

Pri postavitvi oziroma vgradnji kamina je pomemben tudi izris ter obzidava kamina. To pomeni, da izdelamo načrt izgleda in tehnologije delovanja kamina, nato pa se izvede še zunanji obod in kompletna obzidava. V nadaljevanju podjetje poskrbi za dostavo ter priklop na dimnik. Pomemben je tudi priklop na dovod zraka ter razvod toplega zraka. Podjetje pa za vgradni kamin Ruegg poskrbi tudi kasneje, ko že govorimo o vzdrževanju in popravljanju kaminov. Poleg tega nam podjetje zagotovi tudi rezervne dele, tako da nam jih ni potrebno iskati kje drugje in s tem izgubljati časa.

Vgradni kamini Ruegg so torej res prava in koristna izbira, ki vas bo grela dolgo let, poleg tega pa se boste lahko vedno zanesli na podjetje, ki je za vas zasnovalo, izdelalo ter postavilo tovrstni kamin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.