Kam po sedežno garnituro

May - 15 2015 | By

Pa smo spet pri opremljanju stanovanja. V stanovanju se nas večina zadrži kar velik del našega prostega časa, če je slabo vreme pa sploh in zato je dobro, da si zrihtamo dobro opremljeno stanovanje v katerem nam je udobno, precej velik del pohištva pa je tudi sedežna garnitura. Sedežna garnitura ali po domače kavč je osrednji kos pohištva vsake dnevne sobe, na njej sedimo, sprejemamo goste, nekateri pa na sedežnih garniturah celo spijo. Sedežne garniture so lahko ravne, kotne, polkrogle in še kakšne, najbolj pomembno pa je, da se prilagajajo prostoru, ter, da so premo sorazmerne z velikostjo prostora. Čeprav bi vsak najraje imel največjo sedežno garnituro možno, pa je to precej težko, saj ne živimo v vilah ali ogromnih hišah.

Če nimate dovolj prostora bo za vas pravšnja sedežna garnitura po meri. Velikokrat se zgodi, da najdemo sedežno garnituro, ki nam je izredno všeč a zanjo nimamo dovolj prostora, ali pa nam je všeč oblika, ne pa material iz katere je sedežna garnitura izdelana. Potrebno je premisliti tudi za kaj bomo sedežno garnituro potrebovali, saj le te nekaterim služijo tudi kot postelje in v tem primeru vam priporočam nakup izredno kvalitetnega kavča, saj povprečno spimo tja od 6-8 ur na dan in spanec je izredno pomemben za naše zdravje ter vitalnost čez dan in zadnje kar si želite je to, da se boste cel dan počutili kot izžeta cunja.

Nakup kavča po meri je mogoč pri katerem izmed obrtnikov, ki se s tem ukvarja. Eno izmed slovenskih podjetij, ki se ukvarja z izdelavo kavčev in drugih pohištvenih dodatkov po meri je podjetje Žakelj. Odlikuje jih dolgoletna tradicija izdelovanja kvalitetnih izdelkov in če se boste odločili zanje se vam ni potrebno bati, da bi dobili izdelek, ki nebi ustrezal vašim standardom.

Leave a Reply

Your email address will not be published.