Kakšne fototapete izbrati?

Dec - 07 2015 | By

Polepšajte svoje stanovanje, hišo ali pisarno oziroma poslovni prostor s po vašem izboru izdelanimi fototapetami, ki so zelo dekorativne in modne! Kakšne fototapete boste izbrali je odvisno popolnoma od vas in od tega, kaj vam je všeč, seveda pa vam lahko pri izbiri tudi svetujemo, če si to želite. Ne gre le za izbiro samega motiva, temveč tudi izvedbe ter tega, na kakšno površino jo boste namestili.

Že nekaj časa so zelo aktualne fototapete v kuhinji oziroma nad samim pultom, nad katerim je stena zaščitena s stekleno stensko oblogo. Takšna obloga je zelo enostavna za vzdrževanje in se da čudovito očistiti, zato je praktična in estetska rešitev. Da pa ne bi bila preveč dolgočasna, jo lahko popestrite s kakšnim posebnim motivom in tako za stekleno oblogo položite fototapete, ki bodo zelo dekorativno polepšale vašo kuhinjo.

Na enak način lahko polepšate tudi vašo tuš kabino oziroma katerokoli drsna vrata – naj si bodo to vrata določenega prostora ali omare oziroma garderobe. Zaradi steklene zaščite se takšne fototapete ne morejo poškodovati in krasijo prostore, vse dokler se jih ne naveličate. Takrat jih lahko brez težav zamenjate z drugim motivom. Ne le, da so bolj obstojne in priročne od vseh drugih materialov oziroma stenskih oblog ter odporne na vlago in mokrote, temveč tudi zelo modne in zaradi svoje individualizirane podobe resnično unikaten dodatek ne glede na prostor, v katerega jih namestite.

Čudovito se obnesejo v kuhinji, kopalnici, spalnici, hodniku pa tudi povsod drugje. Pravzaprav jih lahko brez težav namestite kamorkoli, le primeren motiv morate izbrati, tak, ki vam je všeč in je všeč tudi vašim drugim družinskim članom. Vsak prostor lahko popestrijo drugačne fototapete! Če vas zanima več o njih in o tem, kako poteka izbira in sama montaža, nas kontaktirajte in pomagali vam bomo z nasveti ter vam podrobno predstavili našo ponudbo!

Leave a Reply

Your email address will not be published.