Epoksi tlaki s slikopleskarstvom Habat

Jul - 12 2017 | By

Ste že kdaj slišali za epoksi tlake? Epoksi tlake imenujemo tudi industrijski tlaki. Gre za tlake, s katerimi si zagotovimo trajna in visoko odporna tla. Z epoksi tlaki se verjetno tudi pri nas ukvarja več podjetij oziroma strokovnjakov. Tudi sam sem ne ravno dolgo časa nazaj iskal nekoga, ki bi lahko poskrbel za epoksi tlake za moj objekt. Izmed vseh ponudnikov epoksi tlakov na našem trgu me je najbolj prepričalo slikopleskarstvo Habat. Slikopleskarstvo Habat je podjetje, ki se sicer prioritetno ukvarja z različnimi storitvami na področju slikopleskarstva, zadnjih nekaj let pa je svoje storitve razširilo tudi na izvajanje epoksi tlakov.

Podjetje Habat tako izvaja dela z epoksi industrijskimi tlaki in poliuretanskimi industrijskimi tlaki. Vsekakor lahko trdimo, da so industrijski tlaki odlična rešitev za prav vse prostore, v katerih je značilna velika obremenitev podlage in kjer ostali tlaki ne bi prenesli tolikšne obremenitve. Industrijski epoksi tlaki so namreč tlaki, ki so izredno odporni na vse mehanske poškodbe. Svojo odpornost ohranijo tudi ob stiku s kemikalijami in pa ob visokih temperaturnih spremembah. Epoksi tlaki se zato veliko uporabljajo v skladiščih, kjer je značilna uporaba različnih kemikalij, v proizvodnih halah in pa prostorih, kjer je značilna pogosta uporaba viličarjev ali pa drugih strojev.

Industrijski epoksi tlak je sicer zaključni vrhnji del osnovne podlage tal. Preden se strokovnjaki lotijo polaganja industrijskih epoksi tlakov, morajo poskrbeti, da so tla ustrezno pripravljena in mehansko stabilna. Priprava tal na polaganjem epoksi tlakov zahteva meritev vlažnosti tal. Za kvalitetno izvedbo tlaka namreč podlaga ne sme presegati določenega odstotka v vlažnosti. Podlago je prav tako potrebno zbrusiti z brusnimi stroji, saj tako tla pridobijo primerno oprijemljivost in strukturo. Ko strokovnjaki končajo z nanosom osnovnega premaza, opravijo končno obdelavo tal z epoksi tlakom in sicer z možnostjo izvedbe v različnih barvah ter z dekorativnim posipom lističev.

Strokovnjaki slikopleskarstva Habat za notranja tla različnih objektov izvajajo obdelavo z epoksi industrijskimi tlaki, medtem ko za zunanja tla, ki so izpostavljena vremenskim vplivom, izvajajo obdelavo s poliuretanskimi industrijskimi tlaki, ki odlično prenašajo temperaturne razlike. Medtem, ko bodo epoksi industrijski tlaki poskrbeli za notranja tla, bodo poliuretanski industrijski tlaki odlična tla za terase in balkone.

V kolikor vas torej zanima izvedba epoksi industrijskih tlakov ali pa poliuretanskih industrijskih tlakov, vam svetujem, da se obrnete na podjetje Habat, ki ima na tem področju veliko znanja in pa tudi kar nekaj izkušenj ter zadovoljnih strank. Strokovnjaki vam bodo seveda odgovorili tudi na vsa vaša vprašanja glede epoksi tlakov in vam svetovali na poti do optimalne rešitve za vas oziroma za vaš objekt. Svetujem vam, da kar sami obiščete spletno stran podjetja Habat in tam poiščete več informacij o epoksi tlakih oziroma o tistih tlakih, ki bi bili najbolj primerni za vaš objekt.

Kontaktirajte strokovnjake omenjenega podjetja in si tudi vi zagotovite kar najboljše tlake za vaše prostore. Zagotovite si trajna in odporna tla, ki bodo vsekakor pripomogla, ne le h kvaliteti delovanja v objektu, temveč tudi k sami kvaliteti objekta. Ne odlašajte več in tudi vi obiščite spletno stran slikopleskarstva Habat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.