Dodatno dopolnilno zavarovanje sklenite še danes

Aug - 24 2019 | By

Ne glede na to ali ste mladi ali stari, nesreča nikoli ne počiva. V vsakem trenutku se lahko znajdete v prometni nesreči, padete v gorah, se zaletite v smučarja ali se zgodi marsikaj nepredvidljivega. Večinoma imate vsi urejeno obvezno zdravstveno zavarovanje. Vendar to zdravstvenih stroškov ne krije v celoti, zato vam priporočamo, da sklenite dodatno dopolnilno zavarovanje, s katerim boste v primeru koriščenja zdravstvenih uslug krili stroške celotne zdravstvene storitve, zdravil ter medicinsko-tehničnih pripomočkov, ki jih obvezno zdravstveno zavarovanje ne.

Stroški za doplačila zdravstvenih storitev so lahko izredno visoki, zato je dodatno dopolnilno zavarovanje obvezno, saj s tem zavarujete sebe in vašo družino. Če boste zavarovanje sklenili še pravočasno in niste v čakalni dobi, potem vam bo zavarovanje pričelo veljati že naslednji dan, po sklenitvi zavarovanja.

dopolnilno zavarovanje krije stroške prevoza v bolnišnico - tudi s helikopterjem

Dodatno dopolnilno zavarovanje je povsod enako

Dodatno dopolnilno zavarovanje je v Sloveniji v vseh treh zavarovalnicah, Triglavu, Vzajemni, Adriatic Slovenici podobna in se bo s 1. 9. 2019 znatno zvišala na okvirnih 35 €.Vse tri zavarovalnice zavarovancem krijejo enake zdravstvene storitve v enakih zneskih. Ker so mesečne premije različne, se prej pozanimajte o ugodnostih posamezne zavarovalnice in izračunajte katera je za vas najugodnejša.

Če ste študent brez zavarovanj, boste verjetno izbrali tisto zavarovalnico, ki bo imela za vas najcenejšo mesečno premijo, ki je trenutno pri Vzajemni. V kolikor imate avto, hišo in druga nezgodna zavarovanja pri zavarovalnici Triglav, se boste za dodatno dopolnilno zavarovanje odločili kar pri njej, saj boste brez težav vnovčili paketni popust. Enako velja tudi, če imate več zavarovanj že sklenjenih pri Adriatic Slovenici.

Dodatni 3 % popust

Osnovna premija za dodatno dopolnilno zavarovanje je za vse zavarovance enaka. Dodatni 3 % popust pri sklenitvi zavarovanja je mogoč pri Vzajemni, če se zavarovanec odloči za plačilo preko SEPA naloga, za letno plačilo ter v primeru odtegljaja od plače. Če pa ste z dodatnim zavarovanjem predolgo odlašali, potem bo v vsakem primeru mesečna premija znatno višja.

Če želite o tej storitvi izvedeti vse, kar šteje, da ob nesreči ali bolezni ne boste ostali brez prihtankov, obvezno obiščite spletno stran dopolnilnozavarovanje.si.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *