Bioresonanca ima vpliv na naše telo

Dec - 12 2021 | By

Imate težave z alergijami ali določenim neravnovesjem v telesu? Se vam na koži pojavljajo različni izpuščaji, za katere ne morete ugotoviti vzroka? Imate zelo občutljivo kožo, ki je pordela, vas srbi ali kako drugače težavna? Ali pa vas nenehno muči prebava, ste napihnjeni in zaprti? Pri vseh teh težavah je pametno obiskati zdravnika, kot dodatno, komplementarno metodo konvencionalnemu zdravljenju pa se lahko uporabi tudi bioresonaca, ki marsikomu olajša naštete težave.

Odkriti je treba neravnovesja v telesu

bioresonanca

Bioresonanca je posebna oblika terapije, ki je v Sloveniji že precej znana in priljubljena ter jo uporablja veliko ljudi. Pri tej terapiji se uporablja posebna naprava oziroma aparat Sensitiv Imago, ki zaznava različne spremembe, motnje in takšna ali drugačna neravnovesja v telesu. Po mnenju terapevtov, ki se ukvarjajo s to metodo, so namreč prav takšna neravnovesja glavni vzrok za različne bolezenske in druge težave, omejeni aparat pa jih pomaga odkriti. Prvi obisk terapevta je zato vedno namenjen prav temu, da se s pomočjo pogovora in aparata ugotovi vzrok vaših težav.

Zakaj prihaja do neravnovesij v telesu?

Do različnih neravnovesij v telesu prihaja iz zelo različnih vzrokov, med katerimi so na primer:

  • stres,
  • preobremenjenost,
  • premalo počitka,
  • različni toksini,
  • neustrezna prehrana ipd.

Poskrbite, da bo vaše telo v ravnovesju!

bioresonančna terapija

Notranje ravnovesje telesa je bistvenega pomena za to, da ostanemo zdravi in da se v svojem telesu tudi dobro počutimo. Prav v ta namen se uporablja tudi bioresonanca, ki se ne uporablja le za odkrivanje neravnovesij v telesu, ampak tudi za to, da se v telesu ta ravnovesja ponovno izpostavi. Takšna metoda terapije se tako lahko uporablja kot dopolnilna oziroma komplementarna metoda zdravljenja različnih težav, lahko pa se uporablja tudi v preventivne namene. Če namreč pravočasno preprečimo neravnovesja v telesu oziroma nenehno skrbimo za to, da je naše telo v ravnovesju, se bomo bolje počutili in bomo imeli manj težav z zdravjem. Prav zaradi tega terapevt pogosto predpiše tudi dieto, ki bi lahko pomagala k izboljšanju stanja, saj je na telo in odpravljanje težav vedno treba gledati čim bolj celostno.