Big bag vreče so izredno priročne

Dec - 15 2021 | By

big bag vreče

Ste že slišali za uporabne big bag vreče? Predstavljajo enega od zelo priljubljenih pakirnih materialov, ki je zelo vsestranski. Gre za zelo ekonomično embalažo, ki se uporablja za pakiranje razsutega materiala vseh vrst. Uporabljajo se v gradbeni, kemični, živilski in različnih drugih panogah, saj so vsestransko uporabne oziroma skorajda univerzalne. Poleg tega pa so enostavne za pakiranje, zelo funkcionalne in cenovno ugodne. Uporabljajo se lahko za lažji transport, skladiščenje, premikanje tovora po skladišču ter različne druge namene.

Pakirni material po nizki ceni

Big bag vreče so na voljo v številnih različicah. Imajo ugodno ceno, sploh ker se jih lahko uporabi večkrat in ker imajo dolgo življenjsko dobo. To pomeni, da gre za pakirni material, ki ga boste lahko brez težav uporabljali znova in znova, saj je narejen iz izredno kakovostnega in odpornega materiala z izjemno vzdržljivostjo. Običajno gre za polipropilenska vlakna (PP) različnih vrst, ki dobro prenaša obremenitve vseh vrst. Po želji lahko izberete tudi takšen material, ki je primeren tudi za shranjevanje snovi, ki so nevarne okolju oziroma okoljsko oporečne, prav tako pa so na razpolago tudi materiali, ki so primerni za posebne namene, recimo za prehransko industrijo.

Stabilne big bag vreče

big bag vreča

Eno od mnogih možnosti predstavljajo stabilne big bag vreče. Takšne vreče imajo v notranjosti posebno dodatno oporo, ki omogoča, da se material, s katerim jih napolnimo, lepo razporedi in vreča tako tudi po polnjenju ohrani pravokotno obliko. To omogoča lažje zlaganje in skladiščenje. Ko so polne, jih namreč lahko postavite eno na drugo ter tako prihranite prostor na tovornjaku ali v skladišču.

Več vrst ročajev in načinov zapiranja

Izbirate lahko tudi med več vrstami ročajev, pri čemer so najpogostejši cevni in vogalni ročaji, na voljo pa so tudi različne druge možnosti. Enako velja za načine zapiranja, ki omogočajo, da je vsebina dobro zaščitena. Po želji pa je lahko vreča na zgornji strani tudi odprta. Prav tako je odprtina nameščena na spodnji strani, kar omogoča lažje praznjenje. Odprtina je lahko oblikovana na različne načine, s čimer je mogoče vrečo prilagoditi svojim potrebam in namenu uporabe.