Avtomatska vrata visoke kakovosti

Jan - 04 2018 | By

Avtomatska vrata

Razmišljate o tem, da bi namestili avtomatska vrata ter tako sebi in svojim strankam, gostom ali sodelavcem olajšali prihod in odhod iz stavbe? Kakovostna avtomatska vrata omogočajo preprosto, hitro in neslišno odpiranje in zapiranje ter zmanjšujejo porabo energije za ogrevanje in hlajenje, zato so prava izbira za vas! Pri njihovem delovanju je poskrbljeno za varnost na vseh nivojih ter za to, da delujejo brezhibno in nemoteno. Hkrati pa gre tudi za zanesljivo rešitev, na katero se lahko vedno zanesete in nad katero gotovo ne boste razočarani. Možna je tudi izdelava po meri.

Sodobna avtomatska vrata ne omogočajo le samodejnega odpiranja, ampak so tudi lep okras prostora, saj jih odlikuje zelo estetski dizajn. Pri tem so na voljo različne barve okvirjev ter raznolike možnosti zasteklitve. To vam omogoča popolno prilagoditev vašim željam in zlitje z ostalo opremo in ureditvijo prostorov. Narejena so iz trpežnih okvirjev, ki imajo dolgo življenjsko dobo, tako kot sami mehanizmi in pogoni za samodejno odpiranje vrat. Zaradi kakovosti izdelave pogoni le redko potrebujejo kakšno popravilo ali servis, četudi bodo nenehno v uporabi. Odlikuje jih namreč tehnološka dovršenost, ki omogoča zelo visoko frekvenco odpiranja in zapiranja vrat.

Zakaj se odločiti za avtomatska vrata? Verjetno ni treba posebej poudarjati, da so takšna vrata zelo funkcionalna rešitev. Uporabljajo se predvsem v poslovnih prostorih in pri vhodih v podjetja in druge stavbe, trgovine, javne ustanove, hotele in podobno. Pravzaprav pa jih je možno namestiti praktično kamorkoli želite. Različni modeli in izvedbe vam omogočajo veliko možnosti in variant, med katerimi lahko izbirate – na voljo so drsna, vrtljiva in druga avtomatska vrata. Na www.alumatik.si si lahko preberete več o njih, prav tako pa se lahko nanje obrnete, če potrebujete pomoč pri izbiri ali vgradnji vrat. Poleg tega nudijo tudi servis ter so vam na voljo za vsa vaša morebitna vprašanja!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *